FWoE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kimn Lathrell & Mercia Circlois

Siirry alas

Kimn Lathrell & Mercia Circlois Empty Kimn Lathrell & Mercia Circlois

Viesti  Mitten Pe Joulu 25, 2009 12:09 am

Mysteerinen kaksikko, nuori aristokraatti Kimn Lathrell jota syytetään isänsä murhasta sekä hänen palvelijansa Mercia. Tämän lisäksi että Kimniä syytetään murhasta saa hänet näyttämään epäilyttävältä myös se että kaksikko on tällä hetkellä Dhri'Imin mailla etsimässä jotain raunioiden seasta. Jotain arvokasta Liñheartin valtakunnan synkimmän provinssin sydämmestä.

Kimn Lathrell on 14-vuotias Lathrell suvun jäsen, aatelisen talon nuori herra. Hänen ihonsa on päivettyneen ruskea ja hänen hiuksensa kiiltävän kultaiset. Hän on kasvoiltaan kaunis ja nopealta vilkaisulta voisi tytöksi sekoittaa. Hänen liikkeensä taistelussa ovat hyvin tökeröt ja hänellä ei ole selvästi paljon kokemusta vastaavista matkoista. Poika näyttää kuitenkin hyvittävän mielen lujuudellaan sen mitä hän kehollaan häviää. Nuoreen ikäänsä nähden hän on vakuuttanut rohkeudellaan. Varsinkin kun katsotaan millä mailla hän on.

Mercia Circlois, Kimn Lathrellin puoli-haltija palvelija on todistanut itsensä useampaan otteeseen päteväksi työssään turvata nuori mestari. Hänen säälimätön kahden käden taistelutyylinsä tekee selvää hänen vastustajistaan tehokkaasti. Hän on Kimnin puheiden mukaan yleensä mukava vaikka ankara. Mutta ne jotka hänet tapaavat kyseessä olevan tilanteen yhteydessä eivät varmasti yhdy tähän näkemykseen. Mercia on ärtynyt, epäilevä ja etenkin malttamaton. Hänen tiedossaan on miksi tuo kaksikko on ottanut tämän pitkän matkan työnsä alle. Hän myös on tehnyt selväksi ettei vielä tätä paljastaisi vaikka se kuinka tekisi heistä epäilyttävämmän näköisiä.

Kaksikon matka on raskas. Heitä on kuitenkin onnistanut sillä heidän apunaan on nyt kolme matkaajaa jotka sattuma on saattanut yhteen.

_________________
I can see you from a million miles away
Things weren't always the way they are today
If only I could learn to change the past
If only things could last... another day

This ardency has taken me
And now it is a part of me
I'm falling back to where I used to be...
This hearts debut is overdue
Now I can see, I know it's true
I'm falling back... yeah falling back to you..
Mitten
Mitten
Overlord
Overlord

Viestien lukumäärä : 745
Ikä : 33
Paikkakunta : Raahe/Oulu
Reputation : 1
Registration date : 10.04.2008

http://www.students.oamk.fi/~s7lajo00/FWoE/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa