FWoE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shlorgh from the tribe Mrogmorsk

Siirry alas

Shlorgh from the tribe Mrogmorsk Empty Shlorgh from the tribe Mrogmorsk

Viesti  Tutor lähetetty Ti Elo 10, 2010 1:14 pm

Shlorgh on rodustaan poiketen varsin lyhyt, mutta jykevä puoliverinen. Alle 180 senttiä, mutta lähes 150 kiloa täyttä lihasta. Harteillaan rasvaiset pikimustat hiukset tahriintuvat poikkeuksetta vereen, mikä onkin ehkä ainoa tapa millä ne on koskaan pesty. Tumma, oliivinvihreä iho on täynnä käsittämättömiä arpia, jotka suorastaan vihjaavat hänen kuolleen lukuisia kertoja. Puoliveriselle valtavat torahampaat työntyvät alaleuasta esiin tihkuen jatkuvasti kuolaa ja verta (johtuen raivoisasta luonteesta, eikä suinkaan hirveästä ientulehduksesta, eihän). Kaiken kaikkiaan Shlorgh on melkoinen näky, taistelun ja sen tuoman raivoisan nautinnon ruumiillistuma.

Pelätystä Mrogmorsk-heimosta saapuva Shlorgh on jättänyt entisen elämänsä taakseen. Mrogmorsk tunnetaan sotaisana örkkiheimona, jonka kollektiivinen väestöhierarkia tekee siitä erityisen vaarallisen vastuksen. Puoliveristen luovat ratkaisut yhdistettynä örkkien verenhimoiseen ja brutaaliin sotavoimaan on lähes lyömätön yhdistelmä. Haltioiden keskuudessa Mrogmorsk on kirosana, Gruumshin ilmentämä itse pahuus. Yhteiskunnassa puoliveriset ovat kuitenkin vain kakkosluokan kansalaisia, tarkoitettu elämään jatkuvasti puhdasveristen alapuolella ja ihailijoina.
Kasvaminen ja eläminen Mrogmorskissa ei itsessään tee kenestäkään sydämessään pahaa. Näin on myös Shlorghin laita. Hän elää uskoen, että örkkiveri on puhtainta verta vuodatettuna suoraan jumalalta. Sen sijaan esimerkiksi haltiat ovat luonnon vääristymä, jotain selvästi pahaa. Luonto on vahva, armoton eli kaikkea muuta kuin haltiat. Nuo heikot, kalpeat ja ilmeettömät hahmot kuuluvat lautaselle, mukiin ja soittimiin. Shlorgh on tuntenut suurta oikeudentuntoa taistellessaan ja surmatessaan armottomasti tuota epäluonnollista rotua. Hän ei vihaa haltioita, eikä mitään muitakaan rotuja. Hän uskoo rotujen heikkouksien johtuvan heikosta epäjumalien verestä ja luontaisesta tyhmyydestä.

Maailmalle Shlorgh joutui lähtemään olosuhteiden pakosta. Juokse tai kuole oli selvä peli, kun hän epäonnistui erään tiedustelutehtävän aikana. Tehtävän epäonnistuminen on suuri häpeä ja kykenemättömyyden merkki, heikon veren merkki. Moiset surmataan armotta ja syystä. Shlorgh kuitenkin tietää ettei syy ollut hänen ja hän on erityislaatuinen puoliverinen. Älykkäämpi, viekkaampi ja vahvempi kuin monet puhdasveriset. Shlorgh, kuten kaikki puoliveriset, on hyvin lojaali laisilleen. Hän tahtoo nousta soturitarujen ja legendojen kirkkaimpaan kastiin vapauttaen kaikki puoliveriset täysvertaisiksi örkeiksi. Jokainen jossa virtaa pyhää verta on siunattu ja ajan mittaan tuo veri syrjäyttää heikon veren väistämättä.

Shlorgh on eläin, armoton eläin. Mutta eläimellisyydessään myös sydämeltään viaton. Hänet on kasvatettu, kuten hänet on kasvatettu tekemättä hänestä kuitenkaan arvaamatonta sosiopaattia. Örkkien maine on oikeutetusti huono, mutta kuitenkin aina liian kapeakatseinen.
Tutor
Tutor
Rookie
Rookie

Viestien lukumäärä : 36
Ikä : 33
Paikkakunta : Soviet Motherland
Reputation : 0
Registration date : 06.05.2008

Takaisin alkuun Siirry alas

Shlorgh from the tribe Mrogmorsk Empty Vs: Shlorgh from the tribe Mrogmorsk

Viesti  Daemon lähetetty To Elo 19, 2010 10:46 am

Meidän tiimin ihmisistä Deanilla on helpointa omaksua tämä meidän uusi lisäys tiimiin. Vaikka Shlorgh on liian prutaali ja barbaarimainen Deanin makuun. Deanille se on kaksi kärpästä yhellä iskulla hän voi keskittyä muitten "hirviöiden" opiskeluun ja samalla tulee myös örkitkin tutuksi, kun saa kuulla tosi kokemuksia kaikkea kokeneelta puoli örkiltä cheers
(vaikka ne jutut välillä voi olla aika hankalaa kuuneltavaa, näin sivistyneen korvilla)

Niin ja tietenki kukapa ei arvosta paksua lihamassa eturintamalla ottamassa iskuja puolestasi <3

_________________
I am the third
a master
a sentinel of awakeness
I hold truth like a torch
shadows flicker before me
rapid eye follow the
chain of thought
until the silence ends
Daemon
Daemon
Real Case Discusser
Real Case Discusser

Viestien lukumäärä : 636
Ikä : 33
Paikkakunta : Oulu
Reputation : 3
Registration date : 24.04.2008

http://www.students.oamk.fi/~s8saju00/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa